Aanmelden

De verwijzing naar RealHealth verloopt via de afdeling orthopedie (wervelkolomchirurgie) van de Sint Maartenskliniek. De orthopeden beoordelen allereerst of er sprake is van een opereerbaar probleem of dat de chronische rugpijn te beïnvloeden is door pijnbestrijding. Als dit niet het geval is en de wervelkolom in opbouw belastbaar is, kunt u verwezen worden naar het RealHealth pijnmanagementprogramma. De verwijzing naar de orthopeed van de Sint Maartenskliniek verloopt via uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist.

 

Wachttijden

De wachttijden worden wekelijks geactualiseerd. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze gegevens.


Wachttijd poli orthopedie Sint Maartenskliniek voor het RealHealth pijnmanagementprogramma:

Nijmegen/Woerden/Boxmeer:

88 dagen.

 

Verwijzingen voor RealHealth kunnen rechtstreeks via Zorgdomein aangemeld worden voor zowel de poli in Nijmegen als Boxmeer en Woerden.

De actuele wachttijd voor:

Intakegesprek: 2 weken
Deelname programma: 4 weken

Vergoeding en kosten

Vergoeding zorgverzekeraar
Het RealHealth programma valt binnen de basisverzekering en wordt vergoed door alle Nederlandse zorgverzekeraars. Houd hierbij wel rekening met uw verplicht eigen risico. De Sint Maartenskliniek zorgt voor afhandeling van de declaratie naar de zorgverzekeraar. U hoeft hierin zelf geen actie te ondernemen.


Kosten voor eigen rekening
De kosten voor het verblijf in het hotel gedurende de behandeling (overnachtingen, ontbijt, lunch en diner) worden door uw zorgverzekeraar in het basispakket vergoed. Naast het verplicht eigen risico zijn overige kosten zoals door u bestelde drankjes, telefoneren vanaf de hotelkamer e.d. voor eigen rekening.