Intake

Informatie
Na de verwijzing van de orthopeed van de Sint Maartenskliniek wordt contact met u opgenomen door het secretariaat van RealHealth. Zij geven u de benodigde informatie en mailen u twee vragenlijsten. Wanneer u deze volledig heeft ingevuld kan een intakegesprek worden ingepland.

Intakegesprek
De intake bestaat uit twee aansluitende gesprekken van ongeveer een uur. In het eerste individuele gesprek bespreekt u welke gevolgen de chronische rugpijn heeft in uw dagelijks leven en hoe u gewend bent met de pijn om te gaan. Verder wordt onderzocht of er andere belangrijke aspecten zijn die het functioneren beïnvloeden zoals werk, stemming, andere lichamelijke klachten, uw thuissituatie, enzovoort. In het tweede gesprek bespreken we de invloed van uw rugpijn op uw functioneren: gezin, hobby, werk, sport, huishouden en sociale contacten. Bij dit tweede gesprek mag uw partner, of andere bekende aanwezig zijn.

Doel
Het doel van de intake is om samen een inschatting te maken of het RealHealth pijnmanagementprogramma voor u passend is en voldoet aan uw hulpvraag. Wij vinden het van belang dat u daar zelf ook goed over nadenkt. Verder wordt u geïnformeerd over de inhoud van het programma en kunt u vragen stellen.

Uitslag
Enkele dagen na de intake wordt u gebeld om de uitkomst te bespreken. Als zowel u, als wij de inschatting maken dat ons programma passend is wordt u in overleg met het secretariaat ingepland voor deelname in één van de RealHealth groepen. Als wij de inschatting maken dat het programma voor u (nog) niet geschikt is zullen wij deze beslissing motiveren. Waar mogelijk zullen wij een alternatieve optie aangeven. Uw huisarts en verwijzend orthopeed worden daarvan op de hoogte gebracht.